|| Онлайн-ігри || Онлайн калькулятори || Web-інструменти ||
Дата і час Випадковий блок новин
Наші координати
Світова статистика online

Грінки на сніданок: 7 рецептів на кожен день

Коли часу мало, а поснідати потрібно, на допомогу завжди прийдуть грінки. Це швидко, смачно і готується майже з усього, що є в холодильнику

Гострі грінки з сиром і горіхами

Складові:

  • 4 скибочки білого хліба
  • 50 г вершкового масла
  • 100 г горіхів
  • 100 г гострого твердого сиру
  • сік лимона, сіль – за смаком

Білий хліб нарізаємо скибочками завтовшки 2 см, змащуємо з одного боку маслом, скроплюємо лимонним соком, посипаємо дрібно рубаними горіхами, трохи солимо і посипаємо натертим на дрібній тертці сиром. Продовження рецепта читайте тут.

Часникові грінки з помідорами і беконом

Складові:

  • тостовий білий хліб або багет
  • помідор
  • 50 г бекону
  • зубчик часнику
  • базилік

Хліб обсмажуємо на оливковій олії до рум’яності. В окремій тарілці змішуємо ложку оливкової олії і дрібно рубаний часник.

Грінки з бананом і корицею

Складові:

  • 2 ст.л. вершкового масла,
  • 2 скибочки хліба,
  • 1 банан,
  • 1 збите яйце,
  • мускатний горіх,
  • кориця,
  • 2 ст.л. апельсинового соку

Змащуємо хліб маслом, зверху викладаємо нарізаний банан і накриваємо другим скибочкою хліба, теж змазаним маслом. Яйце збиваємо з мускатним горіхом, корицею і апельсиновий соком. Занурюємо сендвіч в яєчну суміш з двох сторін і обсмажуємо на розпеченій сковорідці до рум’яної скоринки.

Французькі грінки

Складові:

  • 2 скибочки тостового хліба,
  • 1 яйце,
  • 50 мл молока або вершків,
  • дрібка солі,
  • 50 г вершкового масла,
  • 100 г фруктів,
  • 1 ст.л. меду або кленового сиропу

Збиваємо яйце з молоком і сіллю, занурюємо хліб і обсмажуємо з двох сторін на розпеченій сковорідці румяности.

Італійські грінки з шинкою і сиром

Складові:

  • 2 скибочки тостового хліба,
  • по 4 скибочки шинки і моцарели,
  • яйце,
  • столова ложка молока,
  • сіль і перець за смаком

Збиваємо яйця з молоком, сіллю і перцем. Сир і шинку тонко нарізаємо. Хліб нарізаємо скибочками, а потім – по діагоналі, щоб вийшли трикутники. Трохи занурюємо хліб в яєчну суміш з одного боку так, щоб він не просочився повністю, на іншу викладаємо сир і шинку, накриваємо другим скибочкою, теж змоченим в яйці і обсмажуємо на грилі або запікають у духовці до золотічтой скоринки.

Грінки з яблуком і корицею

Складові:

  • півсклянки молока
  • чайна ложка цукру
  • половина чайної ложки кориці
  • полбатона
  • 2 яйця
  • 2 яблука
  • 2 ст.л. коричневого цукру
  • 25 г вершкового масла

Цукор з маслом розтоплюємо в сковороді і тут же обсмажуємо скибочки яблук. Білий цукор, корицю і молоко збиваємо з яйцями. Занурюємо скибочки батона в яєчно-молочної суміші і обсмажуємо їх на вершковому маслі до рум’яності. Викладаємо грінки на тарілку, зверху викладаємо яблука, поливаємо сиропом з масла і коричневого цукру і подаємо.

Грінки з сиром і маринованими огірками

Складові:

  • 8 скибочок тостового хліба
  • 300 г сиру
  • 3-4 шт маринованих огірків
  • 3 ст. л. сметани
  • 2 ст.л. рубаної зелені
  • сіль, перець за смаком

Хліб розрізаємо по діагоналі на трикутник і підсушують в духовці або на сухій сковороді. Змащуємо грінки сметаною. Сир розминаємо виделкою, огірки нарізаємо дрібними кубиками і змішуємо все зі сметаною і зеленню. Солимо масу, додаємо перець і викладаємо на грінки.

Розміщено на UACMS

Знайшли помилку? Повідомте нас!
Оцініть cторінку:
Оцінoк немає
Ви користуєтесь броузером ||
WEB довідник - розділ сайту з cписком рецептів нашого сайту.
Сайт працює на UACMS
Сторінка онлайн довідника
Несвіч-Городище2-Посада
ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНІЙ САЙТ
К-сть відвідувачів по країнах
Відвідувачі сторінок рецептів:
» 1 - онлайн » 18 - сьогодні
» 10 - вчора » 108 - за тиждень
» 392 - в місяць » 3294 - в рік
» 3723 - всього
» рекорд: 25 (30.04.2021)
Україна Google:15.09-04:02 || Yandex:04.08-11:22 || Bing:18.10-08:16
⇧⇧