|| Онлайн-ігри || Онлайн калькулятори || Web-інструменти ||
Дата і час Випадковий блок новин
Наші координати
Світова статистика online

зміст:

  1. Вечеря: трохи теорії
  2. Швидкий вечерю на кожен день
  3. Страви на особливу вечерю

Вечеря: трохи теорії

Коли весь день проводиш на роботі чи вдома з дітьми, на підготовку залишається не так вже й багато часу. Якщо чесно – не залишається взагалі.

Багато хто задається питанням: як же в таких умовах приготувати вечерю на швидку руку, Та так, щоб було і смачно, і швидко?

Life Reactor розкрив секрети кухонного >«Встигати все».

Багато зусиль для цього зовсім не потрібно – потрібно лише трохи переглянути свої кулінарні звички.

Ось на що варто звернути увагу:

  1. Меню на тиждень. Заздалегідь складений план харчування дозволить розумно розподілити навантаження і не хапатися за багатогодинну готування в день, скажімо, складання проекту.
  2. Перелік швидких коронних страв. Прикиньте, що ви можете впевнено, швидко і смачно приготувати, не напружуючись? Може бути, вашим коронною стравою буде смажена картопля, а може – тушковані в мультиварці овочі. Нехай вони будуть варіантом на той день, коли вечерю потрібно приготувати максимально швидко і так, щоб «пальчики оближеш».
  3. План Б. Нехай в морозилці завжди лежить кілька пачок готових заморожених овочевих сумішей або вареники з вашої улюбленої начинкою – просто про всяк випадок.
  4. Заготовки. Якщо у вас залишається частина продуктів від приготування сніданку чи обіду – помістіть їх в судочек і залиште в холодильнику, а ввечері подивіться, що можна швидко приготувати з наявних інгредієнтів. Такі заготовки дуже економлять час.

Як бачите, правила ці нескладні.

Кілька тижнів практики – і вони стануть звичкою, а ви будете дивуватися, як примудрялися раніше обходитися без цих кухонних Лайфхак.

Є ще одне важливе питання: що саме приготувати на вечерю на швидку руку, щоб це було швидко, смачно і, звичайно ж, корисно?

Всі ми пам'ятаємо приказку про те, що вечеря краще б віддати ворогу – тобто, його потрібно робити максимально легким.

Але як бути з тими, для кого вечерю є основним прийомом їжі за день – а сьогодні це досить поширена ситуація?

Вибирайте легкі для перетравлення страви, роблячи поправку на стать, вік і вага їдця.

Очевидно, що меню для дорослого чоловіка, молодої дівчини і маленьку дитину будуть відрізнятися як за розміром порції, так і за вибором інгредієнтів.

Також варто враховувати індивідуальні переваги тих, для кого ви готуєте, на кшталт наявності або відсутності харчових алергій і просто любові або нелюбові до тих чи інших продуктів.

Швидка вечеря на кожен день

Пропонуємо вашій увазі страви, які можна швидко і смачно готувати на вечерю на швидку руку практично щовечора.

Їх відмінними рисами є самі прості продукти і простий і нехитрий, але незмінно відмінний смак.

Овочеве рагу в горщиках

Принадність овочів, приготованих в горщику, в відсутності особливої ??попередньої підготовки продуктів або необхідності запам'ятовувати, в якому порядку їх слід додавати.

Все гранично просто – ріжете інгредієнти на приблизно однакові шматочки, насипаєте в порційні горщики так, як подобається, додаєте трохи води – і відправляєте пекти.

Через півгодини ситне, смачне і корисне блюдо буде абсолютно готове.

На три-чотири порції вам знадобиться:

  1. один кабачок
  2. один баклажан
  3. Один велика або дві середні картоплини
  4. Пара солодких перців
  5. Три-чотири помідора
  6. Одна головка ріпчастої цибулі
  7. За зубчику часнику на кожен горщик
  8. Спеції за смаком

Запікається блюдо при температурі 180°C.

Як правило, на повне приготування вистачає півгодини, а готовність можна перевірити по картоплі: якщо вона легко проколюється виделкою, горщики можна діставати з духовки.

Порада: найзручніше подавати таке блюдо прямо в горщиках, але можна і викласти на окреме велике блюдо. Не забудьте прикрасити кожну порцію свіжою зеленню перед подачею до столу.

Пряні мексиканські боби

Це ароматне і ситне блюдо сподобається чоловікам.

Підбираючи спеції, можна зробити вечерю лише трохи пряним або – як воно частіше готується в оригіналі – пекучо-гострим. А готується воно дуже просто і швидко.

Вам знадобиться:

  1. Банку червоних бобів
  2. Одна головка цибулі
  3. Один солодкий перець
  4. одна морквина
  5. пара томатів
  6. Упаковка томатної пасти
  7. Часниковий порошок і інші приправи за смаком

Вимийте, очистіть і подрібніть всі овочі так, як вам подобається. Розігрійте у великій сковороді трохи олії і обсмажте все інгредієнти, крім помідорів, до м'якості.

Після цього додайте квасолю, зробіть вогонь поменше і залиште нудитися хвилин на десять.

Тим часом подрібніть томати, змішайте їх з томатною пастою і додайте до інших овочів.

Ретельно перемішайте і додайте спеції. Вже відчуваєте, які аромати пливуть по кухні?

Кілька хвилин – і боби можна знімати з плити. Подавайте в гарячому вигляді.

Гречана каша з грибами та цибулею

Дуже просте, ситне і смачне блюдо.

Готувати його можна по-різному в залежності від того, свіжі у вас гриби або залишилися смажені з приготування іншої страви.

В будь-якому випадку каша вийде соковитою, повітряної і ну дуже ароматною.

Для її приготування необхідно:

  1. Півтора склянки гречаної крупи
  2. 300 грам печериць
  3. Пару невеликих головок ріпчастої цибулі
  4. Рослинна олія
  5. сіль
  6. вода

Почистіть гриби і цибулю, наріжте і відправте на сковороду – обсмажувати до появи апетитного золотистого кольору і приголомшливого аромату.

Солимо і перчимо до смаку, смажимо до тих пір, поки не випарується весь сік, пущений грибами.

Засипте промиту гречку прямо поверх овочів.

Перемішайте, знову додайте спецій за бажанням і залийте двома з половиною склянками гарячої води.

Зробіть полум'я поменше, накрийте блюдо кришкою і залиште нудитися приблизно на півгодини.

Швидка і красива запіканка з брокколі

Не всі люблять цей дивно корисний овоч, а варто було б: брокколі дуже корисні і дуже смачні, якщо правильно приготувати.

Ну а якщо зробити запіканку під сирним соусом, відбою від охочих спробувати просто не буде.

Ось що вам потрібно:

  1. Упаковка заморожених брокколі
  2. Склянка молока
  3. 150 грам твердого сиру
  4. Одна упаковка плавленого сиру
  5. сіль

Промийте брокколі під холодною проточною водою, відваріть їх приблизно сім хвилин і акуратно перемістіть в форму для запікання.

Натріть туди ж плавлений сирок і третина твердого сиру, перемішайте і посипте зверху сиром, що залишився, натертим на крупній тертці.

Запікайте двадцять п'ять хвилин (або до появи золотистої скоринки) при температурі 180 ° C.

Яскравий і красивий рис з овочами

Блюдо виходить дуже ситним і яскравим, при тому – дуже і дуже простим і приготуванні.

такий можна приготувати і на сковороді, і в мультиварці.

А для приготування вам знадобиться:

  1. 100 грам рисової крупи
  2. Упаковка вашої улюбленої замороженої овочевої суміші
  3. Чайна ложка порошку паприки
  4. Половина чайної ложки імбирного порошку
  5. суміш перців
  6. сіль

Обсмажте на олії заморожені овочі.

Додайте на сковороду або в чашу мультиварки рис і склянку чистої води, а також спеції.

Зробіть вогонь трохи менше і тушкуйте протягом п'ятнадцяти-двадцяти хвилин.

Порада: рис обов'язково потрібно добре промити, інакше готову страву буде клейким і не апетитним.

Страви на особливу вечерю

Страви до святкового столу або приходу гостей не обов'язково готувати багато годин.

Досить знати кілька простих рецептів страв, які однаково чудово виглядають і в звичайний день, і в особливий вечір.

Картопляно-гарбузова запіканка

Легкість приготування цієї страви буде вашим фірмовим секретом – адже виглядає воно так, як ніби над ним чаклували щонайменше кілька годин. А який аромат і смак!

Вам знадобиться:

  1. 700 грам картоплі
  2. Півкіло гарбузової м'якоті
  3. Велика банку сметани (250 грам)
  4. 200 грам сиру
  5. Спеції за смаком

Помийте і наріжте овочі. гарбуз можна навіть натерти на крупній тертці – так вона буде особливо ніжною. Викладіть інгредієнти шарами в форму для запікання, змащену рослинним або вершковим маслом.

Залийте сметаною зі спеціями (якщо вона занадто густа, додайте трохи чистої води і розмішайте).

Натріть сир, посипте запіканку зверху і відправте запікатися при 200 ° C до утворення золотистої скоринки сирної.

Закусочні рулетики з лаваша з начинками-асорті

Раптово нагрянули гості, і потрібно чимось швидко їх пригощати?

На носі вечірка, А ви до сих пір нічого до неї не приготували?

У подібних випадках на допомогу приходять ці рулетики: дуже швидкі в приготуванні і практично універсальні, адже начинити їх можна буквально будь-якими інгредієнтами, які знайдуться в холодильнику.

Ми підготували для вас кілька варіантів найбільш нарядних начинок:

  1. Корейська морквина з кукурудзою
  2. Буряк по-корейськи з кукурудзою і зеленню
  3. Обсмажені печериці з зеленню
  4. Томати з сиром і травами

Алгоритм приготування однаковий. Розкладіть лист лаваша, змастіть майонезом або сметаною, рівномірно викладіть начинку і скрутіть рулет.

Дайте йому полежати буквально десять-п'ятнадцять хвилин для просочення, а потім наріжте гострим ножем. Ось і готова святкове святкова закуска – всього 20 хвилин!

Бажаємо вам приємного апетиту і кулінарних успіхів!

Розміщено на UACMS

Знайшли помилку? Повідомте нас!
Оцініть cторінку:
Оцінoк немає
Ви користуєтесь броузером ||
WEB довідник - розділ сайту з cписком рецептів нашого сайту.
Сайт працює на UACMS
Сторінка онлайн довідника
Несвіч-Городище2-Посада
ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНІЙ САЙТ
К-сть відвідувачів по країнах
Відвідувачі сторінок рецептів:
» 1 - онлайн » 11 - сьогодні
» 10 - вчора » 101 - за тиждень
» 385 - в місяць » 3287 - в рік
» 3716 - всього
» рекорд: 25 (30.04.2021)
Україна Google:23.11-20:47 || Yandex:24.11-17:30 || Bing:09.11-11:31
⇧⇧