|| Онлайн-ігри || Онлайн калькулятори || Web-інструменти ||
Дата і час Випадковий блок новин
Наші координати
Світова статистика online

5 простих рецептів смачної яєчні

Вранці хочеться поїсти швидко і поживно.

Яєчня – ідеальний варіант для цього. Пропонуємо вам 5 різних рецептів смачного сніданку. Що додати на пательню, аби зробити яєчню смачнішою?

Яєчня з сиром

Інгредієнти:

2-3 курячих яйця
50 грамів твердого сиру
Томатний соус
Спеції за смаком

Приготування:

  1. Наливаємо на пательню соняшникову олію. Чекаємо, поки вона розігріється, а потім розбиваємо яйця.
  2. Не доводимо їх до повної готовності, викладаємо зверху натертий на велику тертку сир і поливаємо соусом.
  3. Накриваємо пательню кришкою. Чекаємо, поки яйця просмажаться, а сир апетитно розплавиться.

Вуаля - ваш сніданок готовий!

Яєчня з ковбасками

Інгредієнти:
Яйця
Цибуля
Солодкий перець
Помідори
Підкопчена ковбаска
Тертий твердий сир
Зелень
Спеції за смаком

Приготування:

  1. Розігріваємо пательню з олією або вершковим маслом.
  2. Додаємо дрібно нарізану цибулю і злегка обсмажуємо.
  3. Викладаємо на пательню шматочки солодкого перцю, помідора та ковбасок.
  4. Смажимо на слабкому вогні. Коли овочі трішки обсмажаться, вбиваємо яйця. Солимо, перчимо, посипаємо тертим сиром.;
  5. Закриваємо пательню кришкою й смажимо на маленькому вогні.
  6. Готову страву посипаємо свіжою зеленню.

Яєчня з овочами

Взимку стане у пригоді рецепт яєчні із замороженими овочами.

Інгредієнти:
ЯйцяОвочі (свіжі або заморожені)
Спеції за смаком

Приготування:

  1. Суміш овочів не потрібно розморожувати, висипайте її на розігріту пательню і смажте 5-8 хвилин.
  2. Додайте сіль за смаком.
  3. Зробіть в овочах 3 заглибини, в них вбийте по одному яйцю.
  4. Смажте ще 3-5 хвилин на невеличкому вогні, не закриваючи кришкою.
  5. Подавайте страву гарячою.

Смакота!


Яєчня у хлібній рамочці

Інгредієнти:
Яйця
Хліб
Спеції за смаком

Приготування:

  1. Підготуйте рівно стільки хлібних скибочок, скільки яєць збираєтеся смажити.
  2. Витисніть стаканом у скибках отвори, це і будуть «рамочки» для яєць.
  3. Обсмажте кожну скибочку лише з одного боку, коли утвориться золотиста скоринка – переверніть на іншу сторону і вбийте у кожну скибочку яйце.
  4. Посоліть і поперчіть за смаком.
  5. Хто полюбляє, щоб жовток був рідкий, вистачить і 5 хвилин на пательні. Якщо ж ні – накрийте страву кришкою і чекайте, поки яєчня приготується повністю.


Схожу страву можна зробити з болгарським перцем. Принцип приготування такий самий, тільки замість хлібних рамок – кружальця болгарського перцю.

Яєчня з беконом

Інгредієнти:
Яйця
Цибуля
Помідор
em>Бекон

Спеції за смаком
Зелень

Приготування:

  1. Обсмажуємо порізану цибулю, помідори й шматочки бекону. Важливо не пересмажити бекон, бо тоді він стане солоним і твердим.
  2. Відразу заливаємо його яйцями (за бажання додаємо сіль). Зазвичай, бекон вже солоний, тому важливо не пересолити нашу страву.
  3. Після того, як яєчня буде готова, посипаємо зеленню.

Розміщено на UACMS

Знайшли помилку? Повідомте нас!
Оцініть cторінку:
Оцінoк немає
Ви користуєтесь броузером ||
WEB довідник - розділ сайту з cписком рецептів нашого сайту.
Сайт працює на UACMS
Сторінка онлайн довідника
Несвіч-Городище2-Посада
ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНІЙ САЙТ
К-сть відвідувачів по країнах
Відвідувачі сторінок рецептів:
» 1 - онлайн » 11 - сьогодні
» 10 - вчора » 101 - за тиждень
» 385 - в місяць » 3287 - в рік
» 3716 - всього
» рекорд: 25 (30.04.2021)
Україна Google:12.09-09:03 || Yandex:22.11-05:15 || Bing:05.06-15:16
⇧⇧