^^
Дивіться веб-камери світу та спостерігайте за погодою
Програма телепередач усіх каналів
Випадковий блок новин
Подати статтю
Світова статистика online
Інформаційно-освітній сайт (Категорія: Персональні сайти)
Гарного Вам настрою і позитивних емоцій. Любові, Віри і Надії! Щасливого 2021 року
Для перегляду всіх матеріалів і скачування файлів зареєструйтеся на сайті. Відвідайте форум та пограйте on-line ігри. Чекаємо відгуків у гостьовій книзі.(Інформація і технології, освіта, караоке, поезія, фізика, еротика.) Зареєстрованим-повний доступ!!! Розкажіть про наш сайт вашим друзям. Подайте своє оголошення. Приємного відпочинку.
Україна • За браком багатств нація тільки бідна; за браком патріотизму нація жалюгідна.(П. Буаст)
• Колись народ зацікавиться, чи справді у наших правителів-багачів кров блакитна.
Україна — Слава Україні!
Героям Слава!
Беларусь — Жыве Беларусь!
Жыве вечна!
Cторінка статті «Кулінарні секрети» з категорії 1 «Загальні»

####
ГРИБИ
1. Щоб очищені гриби не чорніли потрібно покласти їх в підсолену воду і додати трохи оцту
2. Щоб сухі гриби не поступалися на смак свіжим, замочите їх в злегка підсоленому молоці і потримати 2-3 години.
####
КОТЛЕТИ
Щоб котлети були смачними і соковитими потрібно спочатку зробити з фаршу плоскі коржики а потім кожну скласти в три шаруючи, додати відповідну форму і обваляти в сухарях.
На сковороду класти котлету швом вниз, тоді у ній утворюється дві порожнини в яких скупчується сік, що виділяється м'ясом при смажінні.
####
СМЕТАНА
Сметана краще збивається, якщо в неї додати трохи сирого яєчного білка, поставити не надовго в холодильник, а вже потім збити.
####



М'ЯСО
Жорстке м'ясо швидко стає м'яким, якщо при вариві додати у воду 1 ч. ложку спирту.
####
Відбивні

Відбивні котлети і шніцелі будуть м'якші, якщо за одну-дві години до смажіння намазати їх сумішшю з оцту і рослинного масла.
####
Пироги не черствішають Пироги довго незасохнуть, якщо їх тримати в глиняному посуді, накритім серветкою.
####
Огірки

У посуд з розсолом, де лежать солоні огірки додайте трохи гірчиці, тоді вони стануть ще смачніше і довше зберігатимуться.
####
Помідори

Щоб подовше зберегти помідори, їх укладають одним шаром в емальовану каструлю і тримають, не накриваючи кришкою на нижній полиці холодильника.
####
Картопля

Варена картопля буде смачна, якщо при вариві додати 2-3 зубчики часнику і лавровий лист.
####
Цибуля

Якщо в суп кидати не цілу цибулину, а порізати в дрібними квадратиками, то суп станемає набагато смачніше, красивіше. А цибулина в нім не буде помітна.
####
Сир

Якщо сир кислий, змішайте його з рівною кількістю свіжого молока і залиште на 1 год. Потім відкиньте сир на марлю, покладену на друшляк, дайте стекти молоку і покладіть сир під прес. Сир стане смачним і ніжним.
####
Сирники

Сирники стануть пишнішими, якщо в приготовану до випічки масу добавити трохи рослинного масла.
####
Курка з часником

Обробіть, помийте і обітріть тушку курки рушником покладіть усередину трохи нарізаного часнику. На сковороду або деко насипте сіль так, щоб вона покривала дно. Курку покладете на деко грудоньками вгору. Смажити протягом 1 год в духовці.
####
Яичница з помідорами

Дрібно порізані скибочки помідорів обсмажити на сковороді з жиром. Залити злегка збитою сумішшю, приготованою з 6 яєць, 1-2ст. ложки муки, солі, перцю, і запекти.
####
Яйця

Щоб яйця не тріскалися під час варки, сиплють у воду небагато солі. Яйце з тріщиною на шкаралупі потрібно варити в сильно подсоленний воді і опускати для варива тільки в киплячу воду, інакше воно витече.
####
Салат з яблук

З промитих неочищених яблук видалити сердцевину і дрібно нарізувати. 1/2 стакана кефіру і 1 ст. ложку меду збити до піни і цією сумішшю полити яблука, посипати подрібненими горіхами.
####
Сирна маса для бутербродів

2 плавлених сирки розтерти з 2 ст. ложками сметани. Додати в цю суміш нарізані яйце огірок, зелень, небагато солі. Намазати на хліб і смачний бутерброд готовий.
####
Бульйон

При вариві бульйону свійську птицю опускають тільки в холодну воду. Щоб бульйон зберіг прозорість при розігріванні слідує поставити його на слабкий вогонь і зняти зразу після закипання.
####
Рис

Якщо при вариві додати у воду небагато оцту, то рис вийде білим і смачним.
####
Білок

Якщо білок, відокремлений від жовтка, не використаний відразу і підсохнув те залийте його на ніч холодною водою, він знов стане свіжим.
####
Смачний бутерброд

150г шинки пропустити через м'ясорубку додати 50 г вершкового масла, 2 ст. ложки сметани. Отриману масу перемішати і намазати на білий хліб.
####
Молоко

Молоко не втече, якщо краї каструлі змазати жиром. Молоко не прокисне якщо в нього покласти лист хріну. Або ж посуд з молоком накрийте кришкою, поставте в каструлю, наповнену водою. Накиньте зверху рушником і краї його повантажите у воду.
####
"Ледачі" пиріжки

Скибочки білого хліба смажте з обох сторін на маслі або маргарині, викладіть на сковороду. Зверху посипте яблуками натертими на крупній терці, додайте трохи цукру. Поставте в гарячу духовку на 10- 15 хв. Такі ж пиріжки можна приготувати з тертим або плавленим сиром, з відвареним м'ясом, пропущеним через м'ясорубку і обсмаженим з цибулею.
####
Зелень

Зелень кропу, що пов'янула, петрушки, знову стане свіжіше, якщо покласти її у воду з оцтом. Не можна зберігати вимиту зелену цибулю, від вологи вона псується.
####
Суп молочний

4 моркви, 2 яблука натерти на крупній терці залити 1 л холодного молока, додати 2ст. ложки меду. І смачний суп готовий.
####
Квасоля не темніє

Якщо хочете, щоб квасоля при вариві не потемніла потрібно варити її у відкритій каструлі.
####
Варення

При приготуванні варення в нього потрібно додати трохи лимонної кислоти, тоді воно не буде зацукровуватися.
####
Салат з цибулі

2 головки цибулі почистити і тонко порізати смужками залити кип'ятком, коли вода остигне, злити її і відразу же заправити цибулю 1 ст. ложкою сметани. Смаком салату ви будете приємно здивовані.
####
Сир

Сир треба зберігати цілим шматком, загорнувши в чистий вологий білий клапоть, і тримати його далі від інших продуктів при температурі не вище 10-15 С. Клапоть слід прополіскувати у воді не рідше 1-2 разів на добу.
####
Зелень

Зелень добре збережеться, якщо її тримати в холодильнику немитою і в щільно закритому посуді.

####
Капуста

Для того, щоб свіжа капуста в салаті була м'якше, ніжніше, її можна обшпарити кип'ятком або додати цукор і сіль, щоб вона пустила сік, дати їй постояти 1 -2 год, потім сік віджати.


####
Риба

Якщо потрібно відварити рибу, що має сильний специфічний запах (тріска, ставрида сом, камбала і т. д.), у воду слід покласти невелику кількість коріння, муки і спецій і добавити на 1 л води 100 г огіркового розсолу або 50 г ароматизированого оцту. Відвар прокип'ятити 10-15 хв, потім вже в нього покласти рибу.
####
Яйце в помідорі

У помідора зрізати кришечку зверху і вийняти серцевину. Помідори скласти в плоску неглибоку каструлю, в якій розтоплено трохи маргарину. У кожен помідор розбити по одному яйцю, посолити, запекти в духовці. При подачі посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
####
Сир

Сир треба зберігати цілим шматком, загорнувши в чистий вологий білий клапоть, і тримати його окремо від інших продуктів при температурі не вище 10-15°. Клапоть слідує прополіскувати у воді не рідше за 1-2 рази на добу.

####
"Золоті кулі"

Натерти на дрібній терці моркву і змішати її з рівною кількістю цукру і залишити цю суміш на ніч. Потім злити сік, його можна використовувати для молочних коктейлів а в моркву додати трохи муки і соди гашеної лимонним соком. Потім сформувати з цієї суміші невеликі кульки і випікати 15-20 хв. Ви і ваші гості з'їсте це з великим задоволенням.
####
Риба без запаху

Коли у воду, в якій вариться риба, влити свіже молоко, сильний запах зникне, а риба стане смачніше.
####
Ковбаса

Деякі сорти копчених ковбас важко очищаються від шкірки. Якщо таку ковбасу на півхвилини покласти в холодну воду, її можна буде очистити без зусиль.
####
Квасоля

Щоб швидше зварити квасолю, потрібно залити її холодною водою і відразу поставити на вогонь. Як тільки вода закипить, підлийте в неї небагато холодної води. Цю процедуру виконайте 3-4 рази. Через 30-40 хв квасоля буде готова. Щоб уникнути отруєння, квасолю потрібно варити поки вона не стане зовсім м'якою.
####
Чай

Воду для чаю у жодному випадку не кип'ятіть дуже довго. Перекипіла вода псує смак, додає йому жосткість, аромат напою випаровується.
####
Рис

Рис після варива буде білим, якщо у воду додати трохи оцту.
####
Цукор

Два шматочки цукру, додані у воду, де варяться будь-які овочі, значно поліпшать їх смак.
####
ЗАСТОСУВАННЯ СОЛІ В ГОСПОДАРСТВІ.

Масло в жарку погоду не тане, якщо масельничку обгорнути серветкою, змоченою в солоній воді. Жир при смажінні менше розбризкується якщо на сковорідку посипати небагато солі. Щоб печиво в духовці не пригоріло під форми треба сипати небагато солі. Рибу, що пахне тванню, необхідно вимити в міцному холодному розчині солі.
При чищенні слизької риби слід опустити пальці в сіль - це полегшить працю.
Яйця з надтріснутою шкаралупою не витікають якщо варити їх в солоній воді.
Щоб видалити комах з овочів, перед варивом потрібно занурювати овочі в солону воду.
####
ЗАСТОСУВАННЯ МОЛОКА В ГОСПОДАРСТВІ.

Свіжі чорнильні плями на одязі швидко зводяться молоком.
Молоком добре чистити позолочені рами, дзеркала і клавіші.
При пранні занавіс рекомендується до розчину синьки додати трохи молока. Від цього занавіски придбають вид нових.
Збільшення невеликої кількості молока до крохмалю додає білизні хороший блиск після гладіння.
Гірчиця, розведення на молоці замість води, значно краще зберігається, не сохне.
Шевська вакса, розм'якшена декількома краплями молока, дає хороший блиск, краще вбирається в шкіру взуття.
####

Список рецептів нашого сайту

Pозділ: • Загальні •
Переглядів: 2021
Опубліковано: 28.08.2015 13:40
Оцінка: (0)
Обговорення. Всього коментарів: 0
Оцінити цю статтю: 

На сайті мало коментарів, тому просимо брати активнішу участь в обговоренні.

Максимум переглядів: Статті●Календар городника на 2021-2022 рік (25131)●●СОЛОНЕ ТІСТО. ЛІПЛЕННЯ. (12823)●●Короткий астрономічний календар на 2021-2022 рік (11026)●●Неврит лицьового нерва: лікування в домашніх умовах (8892)●●Календар дат та подій (8352)●●Ігри на роздягання. (6945)●●Список безкоштовних конструкторів сайтів. Зробити сайт безкоштовно (5699)●●Прошивка тв-тюнера. BISS ключі. (4968)●●Як зробити сайт популярним? (4276)●●МОВНІ ЗАГАДКИ (3855)●●Цікаві сайти та корисні посилання (3814)●●Шукаю роботу (3638)●●Віртуальні дівчата на робочий стіл (3617)● Матеріали●Народні прикмети про погоду (5978)●●Математичні головоломки (5788)●●Визначні місця України у фотографіях (4460)●●СВЯТО ВРОЖАЮ (4253)●●Фізика майбутнього (4236)● Публікації●Календар знаменних та пам'ятних дат в 2020-2021 році (39204)●●Пояс Койпера і Хмара Оорта (8960)●●Українські обереги (легенди) (8042)●●Скільки води на Землі? (7286)●●ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з МАЛЮВАННЯ (6704)●●Періодична система хімічних елементів Д.І.Менделєєва (4936)● Сторінки●Календар знаменних і пам'ятних дат для школи (128968)●●Головна (109715)●●ХРИСТОС ВОСКРЕС (9909)●●Різдво Христове (7373)●●З Новим Роком (5181)●●День народження (4408)●●Тести iq (4034)●●Гороскопи (4019)●

Зіграйте ПАЗЛ 15


Життя кожної людини – це шлях до самої себе
Надіємось на кращий 2021 рік.
Вітаємо всіх відвідувачів сайту і

бажаємо мирного неба та гарного відпочинку.
(Адміністрація сайту)

НАШ САЙТ БЕЗ РЕКЛАМИ!!! 

Слухайте! Ніби в чарівному сні,
В школі сьогодні сіяють вогні.
Музика тут вже лунає і сміх,
Вечір у школі, вечір для всіх. 

• Стакан впав на білу кахельну підлогу і розлетівся на дрібні шматочки, які вкрай проблематично зібрати? М'який житній хліб, притиснутий до підлоги, - ваш помічник. Також підійде простий хлібний м'якуш або м'яке тісто.
• Шматочок картоплі знімає сліди від пальців з лакованої поверхні, чистить потемнілу мідь, очищає картини, написані олією.
Підтримайте нас, розмістивши нашу кнопку в себе на сайті. Код:
Жарти, анекдоти, висловлювання
Які галузі знань вам подобаються? (Можна вибрати кілька пунктів)



 Результати
Відповідей: 83 ♥ Коментарів: 0Інші опитування
Сонячний календар

Сонце сьогодні

Новини сайту
Актуальні політично-суспільні навини в Україні.

 29.01.2021 12:54

За 2020 рік і кінець 2019р.

 07.06.2019 10:57

Випускниця Несвічівської ЗОШ Муха Юлія - чемпіонка Європи 2016 та 2017 року з армреслінгу серед юніорів!!! Відео. ...

 25.05.2017 16:51

ЛУЦЬК УНІВЕРСИТЕТ Факультет інформаційних систем, фізики та математики.

 01.09.2016 19:22

Матеріали сайту
Деякі фішки для полегшення веб-майстрам при розробці інтерактивної частини сайту ...

 18.05.2021 21:50

Обфускація - це процес, в результаті якого код програми набуває вигляду, важкого для аналізу.

 29.11.2019 17:11

Медіана трикутника — це відрізок, який з'єднує вершину трикутника з серединою протилежної сторони.

 13.07.2019 00:56

ONLINE Base64 конвертер зображень та файлів.

 12.07.2019 17:42

Приклади красивих css градiентів i svg для сайту. ...

 23.06.2019 22:04

Публікації
Найбагатші країни світу несуть відповідальність за глобальний добробут і економічний прогрес, їх валовий внутрішній продукт (ВВП) настільки високий, що гарантує їм стабільну позицію серед наймогутніших країн світу протягом десятків років.

 27.04.2021 01:33

На свята не прийнято сидіти вдома.

 08.12.2019 13:00

Завершується епоха Hubble – у 2021 на орбіту виведуть телескоп Джеймс Вебб Телескоп Джеймс Вебб повинен замінити орбітальну ста...

 15.10.2019 18:15

Відео у форматі 360 градусів.

 14.09.2019 13:52

За рік поруч із Землею пролітає більше сотні астероїдів.

 06.08.2019 22:47

Хто на сайті
Адміністратори: 0
Зареєстровані: 0
Гості: 2
Всього: 2
Список користувачів

Переглядів: 531872
Ваш IP: 3.80.5.103
Підтримайте проект фінансово, перевівши кошти на рахунок 5168757373477324

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ТУТ МОЖЕ БУТИ ВАША РЕКЛАМА!

ТУТ МОЖЕ БУТИ ВАША РЕКЛАМА!

Статистика1 Статистика2

Радіо FM online
Місяць сьогодні
Місяць сьогодні
Опитування
Вам подобається наш сайт?
 Результати
Відповідей: 50
Коментарів: 0
Фото
Календар
Дата:
Ви користуєтесь броузером ||
При передруці та використанні матеріалів САЙТУ на інших ресурсах та публічному представленні, обов'язкове відкрите гіперпосилання на наш сайт (першоджерело) або дозвіл адміністрації.
Сайт працює на UACMS
Пошта:
© Copyright. Всі права захищені
Несвіч-Городище2-Посада
©UACMS 2008 - 2021 Protected by Copyscape myip info
Сторінка згенерована за 0,3245 с. Шаблонізатор: 0,0031 с. Інiціалізація ядра: 0,1012 с. Пам'ять: 16,00Мб./128M. БД: 19 запитів за 0,0270 с. ( PHP: 92% БД: 8% )
К-сть відвідувачів по країнах
Ми - довго запрягаємо, швидко їздимо, і сильно гальмуємо.
Україна Google:03.06-02:58 || Yandex:26.04-13:09 || Bing:17.06-04:26
Персональний сайт Куриляка Владислава Едуардовича

Д
О
П
О
М
О
Г
А

ПОКИДАЄТЕ САЙТ?

Почитайте ще щось, адже у нас стільки всього цікавого!
До Вашої уваги статті, матеріали, публікації,калькулятори, красворди, онлайн-ігри...!

+